Smögen i morgon!


Packar för fullt, i morgon åker vi till Smögen  i vecka. Då blir det Räkmacka, fest och salta bad som gäller så hoppas att vädret håller i sig.  Har packat i över fyra timmar nu, och fortfarande inte färdig. Tar lång tid att packa ner alla kläder man äger kommer ångra det sen i mon när jag måste släpa dit allt.  På fredag blir det kräftskiva och lördag grillfest. Ska bli så jävla grymt!!!


Balkong party


Fortfarande stekhett ute (25 grader). I fredags festa vi loss på min lilla balkong  med sushi, 7-nollor och skumpa  sen vidare ut i sommarnatten. Träffa sedan upp Janika i gryningen och drog och fyllekäka kebab. Därefter är natten ett minne blott!

Sommartider på Västkusten

Äntligen lite Sommarväder här i götet! I dag drog vi ut med båten till Styrsö för att bada och sola!
Varmt och gött var det. Söta små mysiga sommarstugor såg vi som den här i miniformat.


Hoppas det blir lika gött väder i Smögen nästa vecka! Nu blir det party på min Balkong!

Jag är en brun Jävel nu=) hihi

Camptylö


Sova i tält  är gött när det inte regnar!

På stranden i Halmstad

Kallt var det, så mössa på!

Packat och Klart!



Så nu har jag äntligen packat klart till min lilla camping semsester! tog de två minsta väskorna jag hade, en ryggsäck full med kläder och en kabinväska med hjul med alla nödvändiga acessoarer och tunga saker. Fick till och med plats med en liten kudde. Nu ska jag lyckas resa till hooden med detta, är bara tältet, sovsäck, och liggunderlag som saknas. the big things! Undra just vad det är jag glömt packa ner!

Sushi

 
Min kära vän Mlux lfick i dag lära sig att äta Sushi! vi beställde så klart extra krångligt, och då får man ju såklart inte exakt det man beställt heller, men japanerna var snälla och gav oss extra bitar. Det var väl behövligt då Anntheman som svultit sig i en vecka inför denna kväll, käka sushi som jag gamar popcorn.

Annimals alla sushis!

Jag och Mlux fick nöja oss med det som blev över, Crabfishen!


 

Var är Boxen?

Där e boxen!...törstiga pojkar! sommarens musikplåga=) I like
På söndag är det dags att dra till Halmstad igen, H- fucking-almstad!
Som tidigare inlägg visar så var det ett grymt drag där förra sommaren så varför skulle det vara sämre i år.
Dock har vi bytt ut lyx-läggan mot vindskyddet, king-size-sängen mot en luftmadrass och jacuzzin mot 5kr- ducsha så fort jag kan. Ja vi ska bo i tält, jippi.. men annars är standarden desamma!

ska packa allt som tillhör friluftslivet, pannlampa, terangakök, morakniv och myggnät!

så vad väntar vi på lets the summerparty begin, first in Halmstad sen upp till Smögen!